Advertisement

Nowości

Góralka – tradycyjne polskie ciasto karpatkowe wzbogacone delikatnym kremem

Poniedziałek, 05 października 2009
Wśród nowych propozycji Dr. Oetkera pojawiło się ciasto równie pyszne jak efektowne.
Tradycyjny wypiek, którego przygotowanie zajmowało naszym babciom wiele czasu, dziś przyrządza się łatwo i szybko. Wystarczy dodać tłuszcz, jaja i mleko, aby uzyskać znakomity efekt. Zaletą wypieku jest ciasto według sprawdzonej receptury Dr. Oetkera, które zawsze wspaniale wyrasta. Delikatny krem, którym przekłada się karpatkowe blaty, zachwyca kremową konsystencją i apetycznym aromatem. Góralka, nowa propozycja Dr. Oetkera, jest doskonała zarówno na co dzień jak i od święta.

Produkt dostępny będzie w sprzedaży od października 2009.

Cena w sklepie: ok. 5,50 zł

(Maja Święcka)

tagi: Dr. Oetker ,