Najnowsze ciasto XXL Dr. Oetkera może stanowić doskonałą bazę do wypieków z owocami (jabłecznik, placek ze śliwkami, ciasto z rabarbarem), serników, pleśniaka oraz wielu innych ciast i ciasteczek. Wystarczy dodać jaja i tłuszcz - składniki, które zawsze są w domu, by uzyskać pyszną podstawę wymarzonego ciasta. Propozycja Dr. Oetkera, jako jedyna na rynku ma prawdziwie domowy, maślany smak.
Na opakowaniu nowego produktu umieszczone zostały sprawdzone przepisy na różne okazje. Można też wykorzystać własne pomysły, których bazę stanowić będzie Ciasto kruche. Rozmiar ciasta XXL, które piecze się w formie 35x25 cm, zapewni poczęstunek całej rodzinie.
Produkt dostępny będzie w sprzedaży od października 2009.
Cena w sklepie: ok. 5,50 zł
(Maja Święcka)
tagi: Dr. Oetker ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...