Najnowsze ciasto XXL Dr. Oetkera może stanowić doskonałą bazę do wypieków z owocami (jabłecznik, placek ze śliwkami, ciasto z rabarbarem), serników, pleśniaka oraz wielu innych ciast i ciasteczek. Wystarczy dodać jaja i tłuszcz - składniki, które zawsze są w domu, by uzyskać pyszną podstawę wymarzonego ciasta. Propozycja Dr. Oetkera, jako jedyna na rynku ma prawdziwie domowy, maślany smak.
Na opakowaniu nowego produktu umieszczone zostały sprawdzone przepisy na różne okazje. Można też wykorzystać własne pomysły, których bazę stanowić będzie Ciasto kruche. Rozmiar ciasta XXL, które piecze się w formie 35x25 cm, zapewni poczęstunek całej rodzinie.
Produkt dostępny będzie w sprzedaży od października 2009.
Cena w sklepie: ok. 5,50 zł
(Maja Święcka)
tagi: Dr. Oetker ,
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Bartosz Olejarski został powołany na stanowisko Dyrektora...
W maju br. ceny w sklepach spożywczych wzrosły średnio rok...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...