Czy serek topiony może być produktem na grilla? Okazuje się, że tak, ale pod warunkiem najwyższej jakości, która umożliwi jego zapiekanie w wysokiej temperaturze - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Dzięki dodatkom serka topionego można wzbogacić smak najpopularniejszych warzyw takich jak: szparagi, ugotowana marchewka, brokuły czy ziemniaki lub wykorzystać go przed grillem do przyrządzenia serowych sosów, uzyskując tym samym pełen witamin i smaku posiłek.
Jaka forma produktu jest najwygodniejsza w użyciu? Z pewnością plastry serka topionego, dedykowane także do grillowania ze względu na sposób pakowania, umożliwiający ekonomiczne wykorzystanie produktu i brak konieczności posiadania przy sobie noża do krojenia. Przy większej ilości gości, idealnie sprawdzają się 100g kostki serka topionego, które można zapiekać w całości (po wyjęciu z opakowania i zastosowaniu tradycyjnej panierki z bułki tartej lub panco).
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.