Tyski producent serków topionych wprowadza na rynek kolejną nowość: sery topione w plastrach. – Produkt ten powstał w odpowiedzi na oczekiawnia zarówno naszych partnerów handlowych, jak i samych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Starannie wyselekcjonowane surowce, brak konserwantów i aromatów, duża zawartość wapnia to najważniejsze zalety naszych nowych serów. Produkt jest dodatkowo wolny od GMO i glutenu, co sprawia, że mogą go także spożywać osoby będące na bezglutenowej diecie.
W skład nowej linii wchodzą trzy, najbardziej popularne smaki serków Sertop: Złoty Ementaler, Gouda oraz Cheddar. Każde 130g opakowanie zawiera 8 pojedynczo pakowanych plasterków, które ze względu na wysoką jakość idealnie nadają się także do zapiekania.
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.