Ocet Kielecki spirytusowy 10% – najlepszy do marynowanych warzyw
Środa, 06 czerwca 2018
Początek lata to czas, kiedy kramy kuszą bogactwem sezonowych warzyw. Dlatego, warto już teraz pomyśleć o przygotowaniu przetworów, by cieszyć się smakiem jarzyn podczas długich jesiennych wieczorów. A co polecamy do marynowania? Oczywiście Ocet Kielecki spirytusowy 10%.
To właśnie konserwowane bakłażany, cukinie czy papryki zajmą półki domowych spiżarni na wiele tygodni. Dzięki temu, w chłodniejsze dni, można będzie sięgnąć po wypełnione kolorami lata słoiczki.
Sekret udanych przetworów
Tradycyjna metoda wytwarzania Octu Kieleckiego spirytusowego 10% oraz niezmienny sposób produkcji od 1932 r., to dwie cechy, którymi można opisać ten produkt. Dlatego cieszy się on tak dużym uznaniem konsumentów – potwierdzają to liczne nagrody oraz godła jakości np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.