Nowości

Soczewica marki Halina – dlaczego warto ją jeść?

Czwartek, 23 listopada 2017
Soczewica słynie głównie z dużej zawartość białka, dzięki czemu cieszy się ogromną popularnością wśród wegetarian oraz wegan. Soczewica marki Halina ma jeszcze jeden atut, niepowtarzalny smak, który świetnie sprawdza się, jako komponent sałatek, farszów i zup.
Pożywna i smaczna

Soczewica marki Halina od lat z powodzeniem gości na polskich stołach. Kluczowy argument przemawiającym na jej korzyść stanowi duża zawartość białka oraz błonnika– powodująca, że przysmak ten jest jednym z obowiązkowych składników w jadłospisie wegetarian. Wyjątkowy smak, a także wszechstronność zastosowań sprawia, że soczewica marki Halina to wyśmienity komponent wielu oryginalnych dań. W ofercie producenta znajdziemy jej dwie odmiany: czerwoną oraz zieloną. Zielona odmiana charakteryzuje się bardziej wyrazistym smakiem, przez co polecana jest do sałatek i farszów, czerwona natomiast będzie świetnym komponentem pożywnych i rozgrzewających zup. Obie propozycje dostępne są w smukłym 500 g opakowaniu.

Aby zapoznać się z pełnym asortymentem inspirujących i zdrowych produktów marki Halina zapraszamy na stronę: www.halina.eu

Produkt: Soczewica czerwona marki Halina
Opakowanie: 500g
Cena detaliczna: ok zł.

Produkt: Soczewica zielona marki Halina
Opakowanie: 500g
Cena detaliczna: ok zł.

Producent: „Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością” Foods Sp. k.



tagi: Halina , soczewica ,