Makarony te produkowane są z mąki żytniej razowej wraz z otrębami, mielonej w tradycyjny sposób na kamiennych żarnach. Produkt ten, jak i surowce do jego wytworzenia, uzyskały certyfikat żywności ekologicznej przyznany przez jednostkę certyfikującą.
Dostępne rodzaje: świderek nr 3, muszla nr 2, tagliatelle, pappardelle, kolanko z falbanką, rurka.
Produkty są dostępne w opakowaniach 400g.
P.P.H. TABIT SP. Z O. O., http://www.bartolini.com.pl/
(MN)
tagi: makaron , tabit , bartolini , razowe ,
W maju rdr. spadł ruch w placówkach sieci fast food – w...
W maju br. kawa mielona zdrożała rdr. w sklepach o 25,1%, a...
Z dumą informujemy, że HELIO S.A. została uhonorowana...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...
Nowa mapa drogowa mogłaby w tym pomóc...