Makarony te produkowane są z mąki żytniej razowej wraz z otrębami, mielonej w tradycyjny sposób na kamiennych żarnach. Produkt ten, jak i surowce do jego wytworzenia, uzyskały certyfikat żywności ekologicznej przyznany przez jednostkę certyfikującą.
Dostępne rodzaje: świderek nr 3, muszla nr 2, tagliatelle, pappardelle, kolanko z falbanką, rurka.
Produkty są dostępne w opakowaniach 400g.
P.P.H. TABIT SP. Z O. O., http://www.bartolini.com.pl/
(MN)
tagi: makaron , tabit , bartolini , razowe ,
W lutym 2025 r. wartość sprzedaży w sklepach...
W 2024 roku GK Gobarto wypracowała rekordowe 3,73 mld zł...
Spółka Danone oraz fabryka serków i jogurtów Danone w...
Dynamicznym wzrostom sprzyjają zakupy surowca dokonywane przez...
Tego obecnie najbardziej boją się Polacy...
Oznacza to likwidację całego rynku...
Eksperci komentujący te dane zwracają uwagę na...
Według znawców tematu, spadek napływu spraw oznacza w teorii...