Smakosze jednej z najszlachetniejszych i najpopularniejszej z kiełbas mają do wyboru nowe smaki salami. Wszystkie rodzaje wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego
z dodatkiem kardamonu oraz pieprzu naturalnego.
Salami z białym pieprzem charakteryzuje się delikatnym, lekko czosnkowym smakiem
z widocznymi ziarnami białego pieprzu. Krajem pochodzenia tego rodzaju salami są Włochy, okolice Parmy.
Salami z gorczycą i kminkiem to zgrany duet dominującego smaku gorczycy oraz delikatnego smaku kminku, który jednocześnie poprawia trawienie. Gorczyca nadaje tej suchej, wędzonej kiełbasie bardzo ciekawy bukiet smakowy.
Salami w pomidorach to ciekawa propozycja dla wielbicieli włoskiej i jednocześnie zdrowej kuchni. Zawarty w pomidorach likopen (przeciwutleniacz) posiada właściwości chroniące organizm przed licznymi chorobami.
Salami bankietowe to idealna przystawka na eleganckie spotkania i koktajle. Dojrzewające salami o specyficznym, unikalnym smaku i zapachu. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowych mięs i kilkutygodniowy proces dojrzewania.
Salami węgierskie to kontrpropozycja dla włoskiego salami. Salami węgierskie z Pekpolu pachnie i smakuje czosnkiem. W kiełbasie znajdziemy delikatne nuty cebuli i papryki.
Rodzaj i wielkość opakowania: woreczki perforowane, waga ok. 2,2 kg.
Sugerowana cena: 23 zł
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...