Soczyste pomidory, aromatyczne przyprawy i świeże zioła bez dodatku substancji konserwujących? Tak! – to wszystko zawarte jest w Ketchupie Kieleckim extra, który idealnie sprawdzi się podczas wiosennego grillowania.
Osobom preferującym delikatne przyprawy z pewnością do gustu przypadnie łagodna wersja produktu. Gęsta konsystencja sosu z bogatym aromatem ziołowym świetnie uzupełni smak warzyw z rusztu, a także skrzydełek oraz boczku.
Natomiast Ketchup Kielecki extra pikantny sprawdzi się jako dodatek do grillowanej kiełbasy oraz karkówki. Wysoka zawartość pomidorów a także obecność papryki chili i esencjonalnych przypraw w produkcie zapewnia jego wyrazisty smak.
Ketchupy Kieleckie Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” produkowane są ze składników najwyższej jakości wg unikalnej tradycyjnej receptury. Co więcej, wyroby dystrybuowane są w poręcznych, profilowanych butelkach, zapewniających ich wygodne i precyzyjne dozowanie.
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.