Garrone na rynku dostępne są w trzech wariantach: Bianco, Rosso i Cherry. Garrone Bianco jest najpopularniejszym klasycznym, włoskim wermutem. Jest produkowany z wyselekcjonowanych białych win najwyższej jakości, według oryginalnej włoskiej receptury, stanowiącej połączenie mieszanki alpejskich ziół z aromatem egzotycznych przypraw. Jasno-złota barwa i zachwycający aromatyczny zapach to jedne z wyróżników tego produktu. Garrone Rosso jest wermutem intensywnym smaku, produkowanym z czerwonego wina i wyciągu z wybranych aromatycznych przypraw ziołowych. Garrone Cherry (po raz pierwszy dostępny w Polsce) produkowany jest z wiśni i dojrzałego czerwonego wina. Zapach i smak dojrzałych owoców, doskonale komponują się z klasycznymi cechami najlepszego wermutu.
Wprowadzeniu wermutów Garrone do oferty handlowej Polmosu Lublin towarzyszą działania marketingowe. Pod koniec lutego br., w wybranych punktach sprzedaży pojawią się materiały POS: zawieszki z wizerunkiem Paolo Cozza, listwy półkowe, cenówki, wobblery. Ambasadorem marki Garronew Polsce został Paulo Cozza, jeden z najpopularniejszych Włochów mieszkających w Polsce, cieszący się ogromną sympatią znawca kuchni i najlepszych włoskich smaków.
tagi: Polmos Lublin ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...