Kiełbasy suche i podsuszane to produkty znane na rynku od wielu lat. Najbardziej wszechobecne jej odmiany to kiełbasa krakowska sucha, myśliwska oraz kabanosy. Szeroką ofertę asortymentową w tej kategorii posiadają Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka".
Kiełbasa krakowska sucha z Pekpolu - jest tradycyjną polską kiełbasą wyprodukowaną z wyselekcjonowanych kawałków chudego mięsa wieprzowego. Starannie dobrane przyprawy nadają jej charakterystyczny smak, szczególnie wyczuwalna jest nuta czosnku, kminku oraz pieprzu.
Kiełbasa myśliwska z linii Kurpiowska Chata - wyprodukowana jest ze starannie wyselekcjonowanych kawałków chudego mięsa wieprzowego, poddawana procesowi wędzenia w tradycyjnej wędzarni, opalanej wyłącznie drewnem, dzięki czemu posiada wspaniały smak i zapach. W smaku i zapachu wyczuwalny aromat jałowca, pieprzu oraz czosnku.
Kabanosy z Pekpolu - produkowane są według starej sprawdzonej receptury, z najwyższej jakości wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, poddawane długotrwałemu procesowi wędzenia i suszenia. Smakują wyśmienicie zarówno na zimno jak i na ciepło, mogą stanowić dobrą przekąskę między głównymi posiłkami.
Producent: Pekpol "Ostrołęka"
tagi: Pekpol ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...