Ciasto francuskie powstaje bowiem przez połączenie dwóch rodzajów ciast: ciasta z mąki pszennej oraz ciasta maślanego. Tajemnica smaku ciasta francuskiego tkwi w pracochłonnym procesie rozwałkowywania, składania i chłodzenia obu rodzajów ciast, dzięki czemu upieczone ciasto francuskie smakowicie się rozwarstwia.
FRoSTA proponuje gotowe rozwiązanie - mrożone Ciasteczka francuskie ze szpinakiem, serem i szynką oraz Ciasteczka francuskie z jabłkami, morelami i cynamonem.
W jednym opakowaniu znajdziesz 3 ciasteczka (300g). Proponowana cena detaliczna to około 8zł.
Producent: Frosta
tagi: Frosta ,
Eksperci podkreślają, że lojalność wobec tych formatów...
Grupa Kapitałowa Specjał, jeden z największych podmiotów na...
Z raportu branżowego wynika, że klienci cenią hipermarkety...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...