Advertisement

Nowości

Serki na Świątecznym Stole.

Środa, 23 listopada 2016
Serek topiony jest produktem, który idealnie wkomponowuje się w Świąteczne Menu. Może być bazą zarówno wigilijnych zup i sosów do ryb, a także polew do ciast i ciasteczek, które dzięki dodatkowi pysznego serka topionego mają delikatną, kremowo-budyniową konsystencję. – Wkrótce na blogu kulinarnym Serki w Kuchni pojawią się proste w przygotowaniu przepisy na świąteczne smakołyki, które mogą stać się inspiracją w domowej kuchni.
2_1.jpgKtóre produkty nadają się do przygotowywania świątecznych potraw?

- W przypadku dań obiadowych, sprawdzi się każdy z naszych produktów, natomiast do ciast i ciasteczek warto użyć serków topionych bez dodatków smakowych np. Złotego Ementalera, Śmietankowego lub topionego serka twarogowego Delisia, który po prostu rozpływa się w ustach – mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem w firmie Sertop.







tagi: Sertop , Święta , serki ,