Składniki:
Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty oraz gwiazdkę anyżu zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Herbatę zaparzamy 3 minuty pod przykryciem, po tym czasie oddzielamy liście od naparu. Pomarańczę kroimy w plastry i nadziewamy goździkami. Do zaparzonej herbaty wrzucamy plastry pomarańczy z goździkami. Na koniec słodzimy do smaku cukrem trzcinowym.
tagi: Magia Świąt , herbaciana kompozycja , Czas na Herbatę ,
Polska Izba Mleka podczas majowego Walnego Zgromadzenia...
W I kwartale br. sądy załatwiły blisko 23 tys. spraw...
Przepisy wygasają 5 czerwca...
Dwóch na trzech ankietowanych, zaciągając kredyt lub...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...