Nowości

Pasztet pieczony z indykiem i gęsiną

Wtorek, 18 października 2016
Kategoria super premium wśród pasztetów. To niespotykane na rynku połączenie pasztetu z indyka (najlepiej oceniany, szeroko dostępny rodzaj mięsa) i gęsiny (synonim luksusu, który spełnia także nadrzędną rolę przy kreacji smaku). To wyjątkowy pasztet, który cechuje:
  • brak konserwantów i krótki skład,
  • wysoka mięsność: 101 g mięsa z indyka i gęsi oraz 18 g podrobów drobiowych na każde 100 g produktu,
  • wyrazisty smak i przyjemny, naturalny zapach,
  • atrakcyjny wygląd: brązowa, wypieczona skórka,
  • mięsna, zwarta konsystencja,
  • atrakcyjne opakowanie z minimalistyczną komunikacją.

www.indykpol.pl


tagi: Indykpol , pasztet pieczony z indykiem i gęsiną ,