Do asortymentu serów w plastrach w tzw. rodzinnej porcji: Goudy, Edama, Morskiego i Salami dołączył szlachetny ser dojrzewający Ementaler z Zakopanego. To jedyny w Polsce prawdziwy Ementaler wytwarzany według unikalnej, tradycyjnej receptury mistrzów serowarstwa z mleka pozyskiwanego z czystych górskich terenów. Produkowany w samym sercu Tatr w Zakopanem, w usytuowanym wśród rozległych łąk, lasów i czystych wód Podhalańskim Zakładzie Produkcyjnym Grupy MLEKOVITA, który posiada wieloletnią tradycję w wyrobie serów dojrzewających.
Ementaler jest doskonały na ekskluzywną deskę serów, do wykwintnych tostów i luksusowych sałatek, a także jako uzupełnienie wykwintnych dań, przekąska oraz na kanapki. Oferowany w porcji 500 g.
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.