Advertisement

Nowości

Molino di Ferro

Wtorek, 25 listopada 2008
Molino di Ferro to producent najwyższej jakości makaronów bezglutenowych znanych pod nazwą "Le Veneziane". Użyta do produkcji kukurydza pochodzi wyłącznie z objętych kontrolą upraw w Północnych Włoszech. Tylko 40% ziarna (jego zewnętrzna część - endosperm vitreous) jest wykorzystywana do pozyskania mąki kukurydzianej. Dzięki takiej selekcji produkt finalny - makaron kukurydziany - jest bogaty w betakaroten oraz zachowuje odpowiednią sprężystość i twardość po ugotowaniu.

W ofercie Italmexu znajdują się najbardziej poszukiwane kształty: spaghetti. świder, rurka i wstążka gniazda. Wszystkie w opakowaniach po 250g., opakowanie zbiorcze - 12 szt

 

Dystrybutor: Italmex Warszawa Sp. z o.o.,
01-102 Warszawa
ul. Jana Olbrachta 94

http://www.italmex.pl/ i http://www.makaronbezglutenowy.pl/

tagi: Makaron , Molino di Ferro ,