Bezglutenowe Krakersy sezamowe od 3 PAULY przygotowywane są na bazie skrobi oraz mąk - ryżowej i sojowej. Dzięki temu naturalnie nie zawierają glutenu, powszechnie występującego w zbożach, przede wszystkim w ziarnach pszenicy. To właśnie mąka pszenna jest podstawowym składnika tradycyjnych krakersów.
Bezglutenowe Krakersy sezamowe 3 PAULY są idealnie chrupiące, aromatyczne i niezwykle kruche. Uwodzą zmysły złocisto-rumianym kolorem oraz delikatnie orzechowym posmakiem sezamu. To nie tylko świetna przekąska pomiędzy posiłkami, lecz także obowiązkowy punkt każdego towarzyskiego spotkania. W połączeniu z dipami na bazie twarożku, ziołowym pesto, warzywami czy wytrawnymi dodatkami spełniają oczekiwania osób w każdym wieku.
Osoby z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi muszą nieustannie kontrolować skład wybieranych produktów spożywczych, aby uniknąć jakiegokolwiek kontaktu z niepożądanymi alergenami. Bezglutenowe Krakersy z sezamem są łatwo i szybko rozpoznawalne dzięki specjalnym logotypom, umieszczonym na froncie opakowania. Kolorowe symbole informują o korzyściach produktu dla osób z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, zapewniając tym samym szybki dostęp do czytelnych informacji o rodzajach alergenów, celowo wyeliminowanych z procesu produkcji. Poręcznie pakowane w 3 oddzielne porcje, czynią z nich doskonałą przekąskę – niezależnie od czasu i miejsca.
www.3pauly.pl Marka: 3 PAULY
Pojemność: 150 g
Cena: 9 zł
Importer: Victualia Saluber