Przygotowanie:
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu a następnie studzimy. Truskawki myjemy, kroimy na mniejsze kawałki łączymy z chłodną galaretką, wlewamy do pucharków i wstawiamy do lodówki na 2 h. Przed podaniem dekorujemy śmietaną i posypką dekoracyjną. Smacznego!
Więcej przepisów na: www.cykoria.pl
tagi: Cykoria , przepisy kulinarne ,
Jak wynika z najnowszego raportu firmy technologicznej...
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Lidl jako pierwsza sieć handlowa zamontowała butelkomaty we...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....