Przygotowanie:
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu a następnie studzimy. Truskawki myjemy, kroimy na mniejsze kawałki łączymy z chłodną galaretką, wlewamy do pucharków i wstawiamy do lodówki na 2 h. Przed podaniem dekorujemy śmietaną i posypką dekoracyjną. Smacznego!
Więcej przepisów na: www.cykoria.pl
tagi: Cykoria , przepisy kulinarne ,
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...