Nowości

Celebruj Wielkanoc z cytrynową Babką od Gellwe

Środa, 24 lutego 2016
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami. Już za miesiąc ponownie zasiądziemy z bliskimi przy wielkanocnym stole i wspólnie będziemy celebrować świąteczne chwile. Z Gellwe nie musisz być mistrzem cukiernictwa by zaskoczyć w te święta swoich bliskich. Polecana przez Marylę Rodowicz aromatyczna cytrynowa babka od Gellwe zawsze się udaje a wyjątkowy smak puszystego ciasta rozpieści najbardziej wymagające podniebienia.
Myślisz „nie mam czasu na skomplikowane wypieki”? Nic bardziej mylnego. Cytrynową Babkę Gellwe przygotujesz w zaledwie 5 minut. Pozostały czas możesz poświęcić bliskim.

Wspaniała babka cytrynowa Gellwe stanowi połączenie tradycyjnego smaku z aromatem cytryny. Wszystko za sprawą naturalnej skórki z cytryny, która jest w składzie mieszanki Gellwe. Puszyste, rozpływające się w ustach cytrynowe ciasto doskonale smakuje z rodzynkami sułtańskimi i polewą czekoladową Gellwe.

Po upieczeniu ciasto pozostaje wilgotne i rozpływa się w ustach, ale jeśli chcesz możesz je dodatkowo nasączyć odrobiną rumu lub sokiem z cytrusów. To, którą wersję wybierzesz zależy od Ciebie i twojego gustu smakowego.

Cytrynowa Babka Gellwe to produkt, który zawsze się udaje. Wszystko za sprawą idealnej proporcji składników stworzonej na bazie najwyższej, jakości surowców, bez dodatku konserwantów i sztucznych barwników.

Przygotowanie babki jest banalnie proste i trwa zaledwie 5 minut. Wystarczą 3 jajka, 100 g margaryny, odrobina mleka oraz opakowanie Babki Cytrynowej Gellwe. 50 min pieczenia w piekarniku i gotowe.

Sugerowana cena detaliczna opakowania ok 3.99 PLN



tagi: FoodCare , Gellwe , Wielkanoc , Babka cytrynowa ,