Nowości

Tradycyjne specjały prosto z Kurpii – czyli smalec jak u babci od ZM Pekpol

Poniedziałek, 26 października 2015
Tradycja, wyrazisty smak, unikalna receptura i brak sztucznych konserwantów. To coś, za co klienci ZM Pekpol mogą pokochać nowy smalec z linii Kurpiowskie Specjały. Wykonany zgodnie z tradycyjną recepturą, przypomina nam smaki wprost z babcinego stołu.
Nowość od ZM Pekpol zachwyci każdego amatora tradycyjnych wyrobów. Jest wyprodukowany z udziałem mięsa wieprzowego i starannie dobranych, naturalnych przypraw. Linia Kurpiowskie Specjały to nie tylko smalec, ale również szynka, baleron, schab, boczek i kiełbasa – wszystkie przysmaki wytwarzane są na bazie regionalnych, kurpiowskich receptur.


Forma pakowania jednostkowego: foremka plastikowa
Forma pakowania zbiorczego: karton
Waga jednostkowa: 170 g
Szt. w kartonie: 12
Orientacyjna cena w sklepie detalicznym: 3,7 – 4,0 zł/170 g



tagi: ZM Pekpol , smalec ,