Tradycyjne specjały prosto z Kurpii – czyli smalec jak u babci od ZM Pekpol
Poniedziałek, 26 października 2015
Tradycja, wyrazisty smak, unikalna receptura i brak sztucznych konserwantów. To coś, za co klienci ZM Pekpol mogą pokochać nowy smalec z linii Kurpiowskie Specjały. Wykonany zgodnie z tradycyjną recepturą, przypomina nam smaki wprost z babcinego stołu.
Nowość od ZM Pekpol zachwyci każdego amatora tradycyjnych wyrobów. Jest wyprodukowany z udziałem mięsa wieprzowego i starannie dobranych, naturalnych przypraw. Linia Kurpiowskie Specjały to nie tylko smalec, ale również szynka, baleron, schab, boczek i kiełbasa – wszystkie przysmaki wytwarzane są na bazie regionalnych, kurpiowskich receptur.
Forma pakowania jednostkowego: foremka plastikowa Forma pakowania zbiorczego: karton Waga jednostkowa: 170 g Szt. w kartonie: 12 Orientacyjna cena w sklepie detalicznym: 3,7 – 4,0 zł/170 g
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.