Nowości

Nowość Profi – cztery nowe smaki kategorii konserwy mięsne

Czwartek, 22 października 2015
W październiku br. firma Profi rozszerzyła kategorię konserw mięsnych o cztery nowe produkty: Łopatkę wieprzową, Konserwę wieprzową z boczkiem, Konserwę tyrolską oraz Szynkę z kurczaka.
Wprowadzeniu nowości towarzyszy zmiana opakowań dla całej kategorii konserw, polegająca na ujednoliceniu wzoru opakowań oraz zastosowaniu praktycznej kolorystyki dla danego produktu ze względu na dany rodzaj mięsa (kolor czerwony dla wieprzowiny lub zielony dla drobiu). W przyszłości zastosowane będą również pomocne oznaczenia dla produktów bezglutenowych.

Na zdjęciu powyżej: cztery nowe produkty w kategorii konserwy: Łopatka wieprzowa, Konserwa wieprzowa z boczkiem, Konserwa tyrolska, Szynka z kurczaka. Cena produktu od 2,99 do 3,50 zł. Waga 110 g.

Nowości Profi razem z pozostałymi produktami tworzą linię ośmiu produktów:
1. Wielkopolska szynka z indyka, 110 g.
2. Wielkopolski gulasz angielski wieprzowy, 110 g.
3. Wielkopolska szynka wieprzowa mielona, 110 g.
4. Wielkopolska mielonka turystyczna, 110 g.
5. Łopatka wieprzowa, 110 g. NOWOŚĆ
6. Konserwa wieprzowa z boczkiem, 110 g. NOWOŚĆ
7. Konserwa tyrolska, 110 g. NOWOŚĆ
8. Szynka z kurczaka, 110 g. NOWOŚĆ

600_Profi_kategoria_konserwy_miesne.jpg



tagi: Profi , konserwy mięsne , boczek , tyrolska , kurczak ,