Sezon grillowy w trzech smakach – kiełbaski MIX Grillowy marki Nove
Wtorek, 09 czerwca 2015
Większości z nas piękna pogoda kojarzy się z zielonym światłem dla przygotowywania posiłków na świeżym powietrzu. Grillowanie, które należy prawdopodobnie do najpopularniejszych sposobów serwowania mięsnych specjałów, niewątpliwie awansuje w tym roku do rangi prawdziwej sztuki kulinarnej. Pozwoli nam na to MIX Grillowy marki Nove, który oferuje soczyste kiełbaski w aż trzech odsłonach – z dodatkiem sera, pikantnych papryczek jalapeño, a także w wersji białej z aromatyczną cebulką.
Apetyczne trio
Mix Grillowy marki Nove to przepyszna nowość, która kryje w sobie kiełbaski w aż trzech wariantach. Pierwszym z nich jest klasyczna kiełbasa wieprzowa z odrobiną sera żółtego. Druga wersja, za sprawą pikantnych papryczek jalapeño cechuje się wyjątkowo ognistą nutą. Ostatnia natomiast – kiełbasa biała z cebulką - zaspokoi apetyt miłośników klasycznych polskich dań. Każda z wchodzących w skład Mix-u Grillowego marki Nove kiełbasek stanowi jakość samą w sobie. Wszystko to dzięki dobraniu najlepszej gatunkowo wieprzowiny, pozbawionej mięsa oddzielonego mechaniczne, określanego skrótem MOM. Szczypta aromatycznych przypraw oraz precyzyjnie dopasowane komponenty smakowe pozwoliły na nowo odkryć potencjał tkwiący w czystym i soczystym mięsie wieprzowym. Kiełbaski Mix Grillowy marki Nove to także wyrób cechujący się wolną od chemicznych dodatków recepturą. Ich pozbawiony dodatku glutaminianu sodu oraz sztucznych barwników skład pozwala nam delektować się pochodzącą z natury pełnią smaku.
Mix Grillowy marki Nove to doskonały sposób, by zaspokoić apetyt biesiadników o zróżnicowanych gustach kulinarnych. Wystarczy jedno opakowanie kiełbasek w trzech smakach marki Nove, aby dogodzić każdemu. Warto pamiętać, że w trakcie grillowania każde mięso pozbywa się części swojego tłuszczu, dlatego stanowi ono również korzystniejszą dla zdrowia odmianę tych treściwych specjałów.
Dzięki smakowitym dodatkom kiełbaski Mix Grillowy marki Nove staną się prawdziwą gwiazdą grillowego menu. Niemniej, aby wydobyć głębię tkwiącego w nich aromatu należy opiekać je na małym ogniu, a do rozpalenia grilla wykorzystać najlepszy gatunkowo węgiel drzewny. Inspirujące połączenie smaku mięsa wieprzowego, sera, papryczek jalapeño i cebulki może stać się także zachętą do poznawania nowych grillowanych duetów. Zastępując tradycyjny keczup i musztardę meksykańską salsą, sosem Worcestershire, bądź indyjskim chutney przekonamy się, że nasza dotychczasowa przygoda z grillowaniem to dopiero początek.
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.