Kiełbasy produkowane są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.
Wędliny są dostępne w różnych przedziałach wagowych i formach opakowania, dostosowanych do wymogów sprzedaży tradycyjnej i samoobsługowej. Indykpol proponuje kiełbasy podsuszane, które doskonale smakują jako przekąska, przystawka na przyjęciach, czy też pełnowartościowy posiłek. Kabanosy Jedynaki mają nowatorskie opakowanie pozwalające rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ich przechowywanie i spożywanie poza domem - na wyjazdach, piknikach czy podczas przerw między lekcjami. Kiełbasa krakowska to doskonała przystawka na zaplanowane i niespodziewane spotkania. Warto mieć w lodówce kawałek dobrze podsuszonej, kruchej kiełbasy, którą - ze względu na niską zawartość tłuszczu - można bez obaw spożyć o każdej porze dnia.
Gramatura opakowania:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 0,85 - 0,9 kg i 340 g STKiełbasa Krakowska: ok. 0,8 - 0,85 kg i 325 g STKabanosy Jedynaki: ok. 0,35 - 0,4 kg i 120 g ST
Orientacyjna cena detaliczna produktów:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 25 zł/kg i ok. 9 zł/szt.Kiełbasa Krakowska: ok. 36 zł/kg i ok. 12 zł/szt.Kabanosy Jedynaki: ok. 33 zł/kg i ok. 6 zł/szt.
Producent: Indykpol
tagi: Indykpol ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...