Kiełbasy produkowane są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.
Wędliny są dostępne w różnych przedziałach wagowych i formach opakowania, dostosowanych do wymogów sprzedaży tradycyjnej i samoobsługowej. Indykpol proponuje kiełbasy podsuszane, które doskonale smakują jako przekąska, przystawka na przyjęciach, czy też pełnowartościowy posiłek. Kabanosy Jedynaki mają nowatorskie opakowanie pozwalające rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ich przechowywanie i spożywanie poza domem - na wyjazdach, piknikach czy podczas przerw między lekcjami. Kiełbasa krakowska to doskonała przystawka na zaplanowane i niespodziewane spotkania. Warto mieć w lodówce kawałek dobrze podsuszonej, kruchej kiełbasy, którą - ze względu na niską zawartość tłuszczu - można bez obaw spożyć o każdej porze dnia.
Gramatura opakowania:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 0,85 - 0,9 kg i 340 g STKiełbasa Krakowska: ok. 0,8 - 0,85 kg i 325 g STKabanosy Jedynaki: ok. 0,35 - 0,4 kg i 120 g ST
Orientacyjna cena detaliczna produktów:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 25 zł/kg i ok. 9 zł/szt.Kiełbasa Krakowska: ok. 36 zł/kg i ok. 12 zł/szt.Kabanosy Jedynaki: ok. 33 zł/kg i ok. 6 zł/szt.
Producent: Indykpol
tagi: Indykpol ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...