Połączenie składników najwyższej jakości oraz gładka, kremowa konsystencja gwarantują, że wielkanocne dania z dodatkiem kieleckiego wyrobu będą aromatyczne, a także wyraziste!
W musztardowej marynacie
Jeśli znudziły Ci się gotowane ziemniaki doprawiane solą, w te święta przygotuj je w nieco inny sposób. Wymieszaj kilka łyżek Musztardy delikatesowej stołowej z ząbkiem czosnku i szczyptą tymianku. Następnie obierz ziemniaki, pokrój na je na ćwiartki i połącz z marynatą. Całość przełóż do naczynia żaroodpornego i piecz ok. 40 min w temperaturze 200 stopni. Taka marynata świetnie pasuje także do drobiu i wieprzowiny. Smacznego!
Sugerowana cena Musztardy Kieleckiej delikatesowej stołowej: 2,29 zł /190g
tagi: Społem , WSP , musztarda , sosy , Wielkanoc ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...