Dania na ciepło Bonduelle to pyszny, idealny pomysł na szybki obiad. W marcu do portfolio Bonduelle dołączą dwa aromatyczne produkty inspirowane kuchniami świata: egzotyczne meksykańskie chili con carne oraz pikantna teksańska fasolka Cayenne. Bonduelle buduje półkę zarówno w gamie fasol, jak i dań gotowych. Fasole w sosach dostępne są w opakowaniu o pojemności 580 ml.
tagi: Dania na ciepło Bonduelle , pikantna teksańska fasolka Cayenne , Cayenne , nowości , egzotyczne meksykańskie chili con carne ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...