Przygotowanie. Jajka mieszamy z odsączoną sałatką naddunajską i mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wylewamy na mocno rozgrzaną patelnię z roztopionym masłem. Zmniejszamy ogień i smażymy do do momentu, aż nabierze złotego koloru (tylko z jednej strony !). Delikatnie kroimy na 4 części i wykładamy na talerze przy pomocy szpachelki do ciasta. Dekorujemy natką pietruszki.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: omlet , sałatka naddunajska , Urbanek ,
We wrześniu codzienne zakupy podrożały średnio o 4,9% rdr...
Stokrotka ponownie znalazła się wśród liderów rankingu...
Nestlé Polska zostało uhonorowane tytułem Pracodawcy Roku w...
W 2024 r. polskie bezpośrednie inwestycje zagraniczne wzrosły...
Mennica Skarbowa prognozuje rekordową sprzedaż ponad 20 ton...
Najem zwrotny zyskuje popularność jako elastyczna i...
W I półroczu 2025 r. Indeks Dekarbonizacji Polskiej...
W tegorocznym raporcie EFL „Pod lupą” 69% właścicieli...