Przygotowanie. Jajka mieszamy z odsączoną sałatką naddunajską i mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wylewamy na mocno rozgrzaną patelnię z roztopionym masłem. Zmniejszamy ogień i smażymy do do momentu, aż nabierze złotego koloru (tylko z jednej strony !). Delikatnie kroimy na 4 części i wykładamy na talerze przy pomocy szpachelki do ciasta. Dekorujemy natką pietruszki.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: omlet , sałatka naddunajska , Urbanek ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...