Pianki opiekane nad grillem lub w ognisku od lat cieszą się ogromną popularnością w Stanach Zjednoczonych i Europie Zachodniej. Dzięki nowym „Chamallows Barbecue" firmy Haribo - staną się one przebojem tegorocznej polskiej majówki i letnich pikników. To prosta i smakowita propozycja na pyszne zakończenie grillowej uczty. Wystarczy nadziać „Chamallows Barbecue" na patyk i opiekać ją przez kilka minut nad ogniem do momentu, kiedy pianka przybierze złocistą barwę. W ciągu zaledwie kilku chwil kremowy gorący przysmak w chrupiącej skórce jest gotowy.
Puszyste „Chamallows Barbecue" o wspaniałym waniliowym smaku, urozmaicą menu spotkań przy grillu i rodzinnych pikników. Nowe pianki w czerwono niebieskim opakowaniu w amerykańskim stylu sprawią ogromną frajdę dzieciom, ale przypadną też do gustu starszym wielbicielom lekkich słodkości.
„Chamallows Barbecue" z grilla
Składniki: opakowanie pianek „Chamallows Barbecue", wykałaczki do szaszłyków lub zaostrzone kijki.
Przygotowanie: w przypadku przyrządzania pianek nad ogniskiem nadziać piankę na kijek, w przypadku grilla - na wykałaczkę do szaszłyków. Pianki opiekamy przez kilka minut nad ogniem. W momencie, kiedy przybierze złocistą barwę gorący kremowy przysmak w chrupiącej skórce jest już gotowy do zjedzenia.
Haribo życzy smacznego!!!
Dostępność produktu:
Pianki „Chamallows Barbecue" będą dostępne na rynku od kwietnia 2008 roku.
Opakowanie pojedyncze - 175g
Opakowanie zbiorcze - 12szt. ‘a 175g
Cena detaliczna - 5,11zł/szt.
tagi: Haribo,pianki,żelki , słodycze,haribo nowość ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...