Składniki dla 4 osób:
• 2 słoiki buraczków konserwowych
• 2 duże garście pestek dyni
• oliwa z oliwek
• koperek do dekoracji
Przygotowanie. Buraczki odsączamy z zalewy i rozkładamy na talerzach. Posypujemy pestkami dyni, polewamy oliwą z oliwek i ozdabiamy świeżym koperkiem.
tagi: carpaccio , buraki , pestki , dynia , Urbanek , Firma Bracia Urbanek ,
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Jak wynika z najnowszego raportu firmy technologicznej...
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....