Składniki dla 4 osób:
• 2 słoiki buraczków konserwowych
• 2 duże garście pestek dyni
• oliwa z oliwek
• koperek do dekoracji
Przygotowanie. Buraczki odsączamy z zalewy i rozkładamy na talerzach. Posypujemy pestkami dyni, polewamy oliwą z oliwek i ozdabiamy świeżym koperkiem.
tagi: carpaccio , buraki , pestki , dynia , Urbanek , Firma Bracia Urbanek ,
Poselskie projekty nowelizacji ustawy o wychowaniu w...
We wrześniu codzienne zakupy podrożały średnio o 4,9% rdr...
Stokrotka ponownie znalazła się wśród liderów rankingu...
W 2024 r. polskie bezpośrednie inwestycje zagraniczne wzrosły...
Mennica Skarbowa prognozuje rekordową sprzedaż ponad 20 ton...
Najem zwrotny zyskuje popularność jako elastyczna i...
W I półroczu 2025 r. Indeks Dekarbonizacji Polskiej...
W tegorocznym raporcie EFL „Pod lupą” 69% właścicieli...