Poniedziałek, 23 czerwca 2014
Autor:
Maja Święcka,
Rolada faszerowana serkiem topionym.
Składniki: • 200g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, z kurczakiem wędzonym, z borowikami) • 100g sera żółtego • 400g filetów z kurczaka • 200g polędwicy wołowej • przyprawy: sól, pieprz i papryka słodka
Przygotowanie:
Filet z kurczaka oraz polędwicę rozbić na duże cienkie kotlety i przyprawić. Położyć polędwicę na filet z kurczaka i posmarować ją serkiem topionym. Na górę położyć plaster sera żółtego. Całość zwinąć w roladę i zawinąć w folię aluminiową. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 45 minut. Po wyjęciu pokroić mięso na trzy równej wielkości rolady. Podawać z przysmażonymi ziemniakami.
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.