Rodzina Valbon produkowana przez firmę Hochland Polska jest ofertą premium w rozsądnej cenie, skierowaną do koneserów sera pleśniowego. Wyjątkowość oferty podkreślają opakowania premium. Dostępne warianty – obok nowości Valbon Camembert z morelami 150 g, to: Valbon Camembert oryginalny 180 g; Valbon Camembert chili 150 g; Valbon Brie: oryginalny, oliwki 200 g; Valbon Delice 125 g; Valbon Rouge 200 g.
Sery VALBON - zainspirowane oryginalną, francuską recepturą - produkowane są od 2000 roku w Polsce - w zakładzie produkcyjnym Hochland Polska w Baranowie k. Ostrołęki, jednym z najnowocześniejszych zakładów przemysłu spożywczego w Polsce. Od samego początku przebojowo zdobyły polski rynek i na stałe zagościły w domach wielu konsumentów. Valbon to produkt idealny nie tylko na specjalne okazje, ale także na spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.
Wprowadzeniu na rynek nowych serów pleśniowych Valbon będą towarzyszyły działania promocyjno – sprzedażowe, więcej szczegółów wkrótce!