Nowości

Wykwintny pasztet NOVE na Wielkanocnym stole

Środa, 12 marca 2008
Pasztet NOVE przyrządzony z pieczonego, wieprzowego mięsa i delikatnie doprawiony niedźwiedzim czosnkiem, wspaniale komponuje się z sosami i sałatkami, a także doskonale uzupełnia dania na świątecznym stole.
Przygotowując Wielkanocne potrawy chcemy, aby na naszym stole gościły tylko najlepsze dania. Starannie dobieramy produkty, stosujemy wyszukane przepisy, wszystko po to, by nasi najbliżsi jak najdłużej zapamiętali aromat świąt.

Przepisem Zakładów Mięsnych Nove na niezapomnianą Wielkanoc jest wykwintny, delikatny i aromatyczny pasztet NOVE, który można serwować na zimno i gorąco, polany tradycyjnym tatarskim lub ostrym orientalnym sosem. Świetnie smakuje również zapieczony w cieście kminkowym lub w galaretce z leśnych owoców.

Pasztet NOVE swój wyjątkowy smak zawdzięcza specjalnie wyselekcjonowanemu  mięsu oraz najlepszym przyprawom. Delikatnie wyczuwalny aromat szczypiorku nadaje mu specjalna odmiany czosnku, zwanego niedźwiedzim. Czosnek ten charakteryzuje się właściwościami prozdrowotnymi - ma silne działanie bakteriobójcze - jak czosnek pospolity, jednak jego smak jest bardziej łagodny, przez co zyskuje wielu sympatyków.

Poza tym, pasztet NOVE sprzedawany jest w niezwykle poręcznych formach, w których może być podany bezpośrednio na stół. To wygodne opakowanie zapobiega także łamaniu i kruszeniu się produktu, gwarantując apetyczny wygląd.

Pasztet NOVE dostępny jest w hurtowniach na terenie całego kraju oraz w sieciach supermarketów.

Sugerowana cena detaliczna: około 6 zł za 500g.

tagi: Nove pasztet , nowy pasztet , ZM NOVE ,