Nowa marka pojawi się w sprzedaży w marcu 2014 roku. Mozzarelka dostępna będzie w dwóch opakowaniach – foliowej torebce 125 g z jedną porcją produktu oraz kubeczku 125 g z małymi kuleczkami sera, który zapewnia łatwość przechowywania, a także wygodę podczas przygotowywania potraw.
Mozzarelka to najwyższej jakości ser typu mozzarella, produkowany z mleka krowiego. Wyróżnia się delikatną strukturą oraz doskonałym, łagodnym smakiem. Świetnie sprawdzi się w codziennym przygotowywaniu potraw, będzie również idealnym dodatkiem do wielu dań kuchni włoskiej – od wyśmienitej sałatki Caprese, aż po tradycyjną Margheritę. Za projekt nowego opakowania oraz stworzenie nazwy produktu odpowiedzialna jest agencja Nextday Touchpoint Communication.
tagi: Mozzarelka , Spomlek , ser , sery , mleczarnia , nabiał ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...