Nowości

Hochland Camembert i Brie

Piątek, 31 stycznia 2014 Autor: Maja Święcka,
Z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak i jednocześnie poszukują alternatywy dla serów w przystępnej cenie, firma Hochland wprowadziła na rynek nowe sery pleśniowe. Pyszny i kremowy Hochland Camembert oraz Hochland Brie o aksamitnej skórce i intensywnym smaku sprawią, że codzienna kanapka stanie się prawdziwą ucztą smaków. Co więcej, sery camembert i brie dostępne są w wielu wariantach smakowych. Dla każdego, coś pysznego!

Hochland Brie naturalny pod cienką, aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze. Charakterystyczny dla serów pleśniowych intensywny smak w połączeniu z chlebem czy też bagietką to duet idealny.
Gramatura: 125 g
Cena: 4,20 zł

Hochland Brie z ziołami dzięki odpowiednio dobranej kompozycji ziół wydobywa z sera bogactwo smaku i aromatu. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami.
Gramatura: 125 g
Cena: 4,20 zł


Hochland Brie z zielonym pieprzem pod białą skórką kryje kremowy miąższ o lekko ostrym smaku i wyjątkowym aromacie.
Gramatura: 125 g
Cena: 4,20 zł


Hochland Camembert naturalny wyróżnia delikatny, śmietankowy smak oraz aksamitna skórka kryjąca kremowe wnętrze. Dzięki niemu każda kanapka może być wyjątkowa!
Gramatura: 120 g
Cena: 4,20 zł

Hochland Camembert z ziołami dzięki niecodziennej kompozycji idealnie dobranych ziół wyróżnia się wyrazistym smakiem i niezwykłym aromatem.
Gramatura: 120 g
Cena: 4,20 zł

Hochland Camembert z zielonym pieprzem to wyjątkowy ser, który pod aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze wzbogacone aromatycznym pieprzem.
Gramatura: 120 g
Cena: 4,20 zł

Hochland Camembert z pieczarkami to kompozycja doskonała. Duże kawałki pieczarek oraz śmietankowy smak sera camembert sprawia, że całość na pieczywie smakuje wyśmienicie.
Gramatura: 120 g
Cena: 4,20 zł

tagi: Hochland , Camembert , Brie , ser , sery ,