Składniki:
• 200 g tuńczyka w sosie własnym
• 400 g kukurydzy konserwowej
• 4 ugotowane na twardo jajka
• 100-150 g żółtego sera
• 2-3 ogórki konserwowe Firma Bracia Urbanek
• 1/2 cebuli
• 2 łyżki majonezu, śmietany lub jogurtu
• 1 łyżeczka musztardy
• sól, pieprz do smaku
Przygotowanie. Kukurydzę i tuńczyka odsączamy z zalewy. Jajka, ogórki konserwowe, cebulę i ser kroimy w kostkę. Wszystkie składniki sałatki łączymy ze sobą, dodając jednocześnie majonez, śmietanę, musztardę. Całość solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do miski i schładzamy przez ok. godzinę.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: Firma Bracia Urbanek , Urbanek , sałatka , tuńczyk , ogórki konserwowe ,
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Podczas jubileuszowej konferencji Forum Odpowiedzialnego...
Kolejny raz dobre praktyki Hochland Polska dotyczące...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...