Składniki:
• 100g rukoli
• ½ słoika konserwowych patisonów Firma Bracia Urbanek
• ½ słoika papryki konserwowej Firma Bracia Urbanek
• 100g sera feta
• Kilka łyżek oliwy z oliwek
Przygotowanie. Rukolę myjemy i suszymy. Patisony kroimy w talarki o grubości 2-3 mm, ser feta i paprykę w grubą kostkę. W salaterce układamy rukolę, następnie ser feta, patisony i oliwkę. Przed podaniem polewamy oliwą z oliwek.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: Firma Bracia Urbanek , Urbanek , rukola , patisony , sałatka ,
„Nagroda Orła ESG to dla nas ogromne wyróżnienie” - z...
Wojna cenowa między największymi na rynku dyskontami jest...
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...