Zapiekane parówki z papryką konserwową
Składniki dla 1 osoby:
• 2 parówki
• 2 plastry żółtego sera
• 2 papryki konserwowe Firma Bracia Urbanek
• Ketchup Firma Bracia Urbanek
Przygotowanie: Parówki wrzucamy na 2 minuty do gorącej wody. Po ugotowaniu każdą parówkę owijamy papryką konserwową oraz żółtym serem. Zapiekamy przed 1-2 minuty w piekarniku do momentu, aż ser będzie miękki (ale nie roztopiony). Podajemy ozdobione kleksem z ketchupu.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: parówka , parówki , Urbanek , Bracia urbanek , papryka , papryka konserwowa ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...