Zapiekane parówki z papryką konserwową
Składniki dla 1 osoby:
• 2 parówki
• 2 plastry żółtego sera
• 2 papryki konserwowe Firma Bracia Urbanek
• Ketchup Firma Bracia Urbanek
Przygotowanie: Parówki wrzucamy na 2 minuty do gorącej wody. Po ugotowaniu każdą parówkę owijamy papryką konserwową oraz żółtym serem. Zapiekamy przed 1-2 minuty w piekarniku do momentu, aż ser będzie miękki (ale nie roztopiony). Podajemy ozdobione kleksem z ketchupu.
Więcej przepisów na: www.urbanek.com.pl
tagi: parówka , parówki , Urbanek , Bracia urbanek , papryka , papryka konserwowa ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...