Nowości

Nowość Knorr! Sosy do warzyw na ciepło

Środa, 13 listopada 2013 Autor: Monika Dawiec,
Marka Knorr, lider rynku sosów sałatkowych, wciąż rozwija tę kategorię. Jako pierwsza wprowadza na rynek Sosy do warzyw na ciepło.


To cztery warianty smakowe sosów, które ułatwią konsumentom przygotowanie warzyw w wersji na ciepło: serowo-kremowy do brokułów i kalafiora, czosnkowo-serowy do szpinaku, ziołowo-maślany do mieszanki warzyw oraz do marchewki z groszkiem tradycyjny. Tak przygotowane warzywa sprawdzają się jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Nowe produkty zostaną zlokalizowane na półce sosów sałatkowych, a dzięki licznym materiałom POSM detaliści mogą je wyeksponować w sekcji ze świeżymi i mrożonymi warzywami. 

tagi: Knorr , Unilever , sosy , sos sałatkowy , sałatka , warzywa ,