Konsumenci chętnie sięgają po sery żółte – to najczęściej spożywana i największa kategoria na rynku serów. Nic dziwnego, sery żółte są nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Jako ważne źródło wapnia i białka stanowią istotny element zdrowej diety. Trudno wyobrazić sobie bez nich codzienne posiłki. Czym byłaby kanapka albo zapiekanka bez pysznych, rozpływających się w ustach plastrów żółtego sera?
Sery żółte Hochland w plasterkach pojawiły się w sprzedaży w listopadzie 2002 roku, otworzyły na rynku polskim nową kategorię – sery żółte dojrzewające w innowacyjnym opakowaniu typu otwórz-zamknij.
Teraz sery żółte Hochland w plasterkach dostępne są w nowej, jeszcze bardziej naturalnej odsłonie, z niezwykle apetyczną grafiką. Nowe, wyróżniające się opakowania podkreślają silne korzyści: „Bez konserwantów” i „Bogaty w wapń”.
Hochland TRIO
Masa netto: 150 g
Cena: 4,49 zł
tagi: Hochland , ser , sery , żółty , Gouda , Maasdamer , Tylżycki , Trio ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...