Największą zaletą Makaronu Międzybrodzkiego jest fakt, że wykonano go ze świeżo wybijanych jaj oraz gruboziarnistej, pszennej mąki durum. Dzięki tym składnikom makaron po ugotowaniu nie skleja się. Tak przygotowany zawiera dużo witamin, składników mineralnych i błonnika. Przez specjalny sposób mielenia mąki zawiera mnóstwo substancji odżywczych. Do jego produkcji wykorzystuje się okrywkę nasienną zboża. Wszystko to sprawia, że dania przyrządzone są smaczne i zdrowe.
Makaron Międzybrodzki 4-jajeczny ryż
Cena: 2,80 zł
Gramatura: 250 g
tagi: Makaron Międzybrodzki ryżowy , makaron , Międzybrodzkie Makarony , riso ,
Raport za pierwsze półrocze roku obrotowego 2024/2025...
W styczniu br. masło zdrożało o przeszło 29% rdr...
Sieć Lidl Polska otrzymała czwartą gwiazdkę w ramach...
Produkty rolno-spożywcze za granicą drożeją...
Najem zwrotny to w Polsce stosunkowo nowe rozwiązanie, ale...
Europejski Bank Centralny przygotowuje się do rewolucji w...
Może być główną przeszkodą w ratyfikacji porozumienia na...
Eksperci z Ari10 uważają, że jesteśmy wciąż przed falą...