Po raz pierwszy w historii firmy jej Właściciele uchylili rąbka tajemnicy i otworzyli drzwi do swojej niezwykłej fabryki w Wiązownej koło Warszawy.
Zaproszeni goście, w tym Redakcja miesięcznika Hurt & Detal, mieli przyjemnosć zobaczyć w jaki sposób powstają ulubione smaki lodów wielu Polaków. Krok po kroku śledziliśmy pracę w zakładzie produkcyjnym Grycan.
Przewodnikami po fabryce byli nie kto inny jak Elżbieta i Zbigniew Grycan wraz z córkami. Z Właścicielami o rodzinnej pasji, zaskakujących nowościach produktowych i planach firmy na rok 2013 rozmawiała Marzena Rogalska.
Podczas spotkania prasowego został zaprezentowany nowy smak lodów. To wyjątkowa seria lodów jogurtowych w wiosennym menu marki Grycan – Lody od pokoleń.
tagi: Grycan , lody od pokoleń , smaki , lody , fabryka , Majdan , Wiązowna ,
Stokrotka ogłosiła dołączenie do zespołu nowej dyrektor...
Maspex Romania SRL, spółka należąca do Grupy Maspex...
Wygodne dostawy w ciągu maksymalnie 30 minut, bogaty wybór...
Na wysokich cłach stracą obie strony...
Na rynku pojawił się nowy rodzaj oszustwa...
Komisja szuka nowych źródeł dochodów...
Nowa rządowa strategia ma w tym pomóc...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...