Nowości

Nowość Premium Flexi Food

Wtorek, 12 października 2021
Na rynku wędliniarskim debiutuje linia wyrobów flexitariaoskich, należąca do portfolio Polskie Mięso i Wędliny Łukosz. To nowa kategoria wędlin, która zrewolucjonizuje półkę wędliniarską.
PREMIUM FLEXI FOOD został stworzony z myślą o zmieniających się nawykach zakupowych i żywieniowych konsumentów. Skierowany jest do klienta świadomego, ceniącego wysoką jakośd i nietuzinkowy smak produktu. PREMIUM FLEXI FOOD to zgrany duet najwyższej jakości mięsa z indyka oraz warzyw. Opakowanie produktów, oprócz atrakcyjnej szaty graficznej, pełni również rolę edukacyjną. Zachęca do świadomego odżywiania i edukuje na temat ochrony środowiska i walorów odżywczych mięsa z indyka oraz dodanych przypraw i warzyw (soczewicy, ciecierzycy, brązowego ryżu). W ofercie są dostępne popularne w kategorii wędlin produkty: burger z indyka z soczewicą, pasztet z indyka z soczewicą , parówki i kiełbaski z indyka z ciecierzycą. Nowa linia PREMIUM FLEXI FOOD to również dwa oryginalne produkty: biryani orientalny kotlet z indyka z ryżem brązowym i warzywami oraz terrina z indykiem z soczewicą i ziarnami. Stworzone specjalnie z myślą o konsumencie otwartym na nowe smaki.

Produkty sprawdzą się jako pełnowartościowy składnik śniadania, obiadu lub kolacji. To również znakomite urozmaicenie półki wędliniarskiej. Wszystkie produkty są pakowane próżniowo.

Nowości PREMIUM FLEXI FOOD wyprodukowane są w oparciu o 30-o letnie doświadczenie oraz dbałośd stosowania najlepszych składników.

OPAKOWANIE: 200g, 190g
PRODUCENT: Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ



tagi: Premium Flexi Food , Polskie Mięso i Wędliny Łukosz , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , przemysł spożywczy ,