Nowości

Nowe serki homogenizowane z Piątnicy, no bo skąd?

Poniedziałek, 24 lutego 2020
Serki homogenizowane to tradycyjne produkty mleczarskie, które cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem milionów konsumentów. OSM Piątnica odpowiadając na oczekiwania wszystkich miłośników tej kategorii wprowadziła do swojej oferty nową linię serków homogenizowanych w czterech wersjach smakowych. Ich wyróżnikiem są prosty skład oraz ponadczasowy smak.
W Piątnicy konsekwentnie stawiamy na jak najwyższą jakość naszych wyrobów oraz oferowanie konsumentom produktów, które szczególnie lubią – mówi Łukasz Kalinowski v-ce Prezes OSM Piątnica. Obserwujemy, że Nasi klienci doceniają markę Piątnica za naturalność, świeżość, lokalność, tradycyjny charakter oraz walory smakowe produktów. Z tego względu wprowadzenie do oferty Piątnicy serków homogenizowanych z prostym składem było naturalnym krokiem w rozwoju Spółdzielni, oczekiwanym przez licznych konsumentów – dodaje.

Nowy serek homogenizowany z Piątnicy to odpowiedź na potrzeby konsumentów, którzy chcą cieszyć się smakowitym i pełnowartościowym produktem każdego dnia. Serki homogenizowane z Piątnicy mają prosty skład i ponadczasowy smak, który pamiętamy z dzieciństwa. Nie zawierają barwników, sztucznych aromatów, syropu glukozowo – fruktozowego, mleka w proszku i zagęstników. To także jeden z bardziej uniwersalnych produktów o bogatym zastosowaniu, który może być bazą do śniadania, samodzielną przekąską, deserem lub dodatkiem do słodkich potraw. Jest to produkt powstający z mleka o najwyższej jakości, który spełni oczekiwania najbardziej wymagających miłośników nabiału.  

OSM Piątnica oferuje serki homogenizowane w czterech wyjątkowych smakach: truskawkowym, waniliowym, stracciatella i naturalnym. Innowacyjne i przemyślane opakowanie o pojemności 150 g wyróżnia się na sklepowej półce, a za jego dodatkową funkcjonalność odpowiada kartonowa owijka, na której znajdują się przepisy na dania z wykorzystaniem serków.  

Rekomendowana cena to: 2,19 zł/szt



tagi: serki homogenizowane , Piątnica ,