Ekspozycja

  • Przemyślana aranżacja

    Wtorek, 18 czerwca 2013

    Umeblowanie sklepu, miejsce na poszczególne stoiska czy stanowiska kasowe, odpowiednia aranżacja przestrzeni, a także estetyczny wystrój – to ważne aspekty, które nie tylko ułatwiają klientowi poruszanie się po placówce detalicznej i robienie zakupów, ale także dzięki odpowiedniej estetyce zachęcają do spędzenia w niej kilku minut dłużej… Czytaj więcej »

  • Czy wiesz, że od tego, jak rozmieścisz produkty spożywcze na półkach lodówki zależy nie tylko ich smak, trwałość, ale również twoje zdrowie? Właśnie dlatego nie powinno się wkładać zakupów do lodówki byle jak. Większość z nas nie zdaje sobie z tego sprawy, ale odpowiednie przechowywanie pokarmów spowalnia rozmnażanie się szkodliwych bakterii i mikroorganizmów.... Czytaj więcej »

  • Chemia gospodarcza w małym sklepie

    Poniedziałek, 20 lutego 2012

    Jak zagospodarować powierzchnię niewielkiego sklepu, tak aby znalazło się tam miejsce na kategorię chemiczną - podpowiada Olgierd Rodziewicz-Bielewicz, Partner, Catman Polska. Czytaj więcej »

  • Lada nabiałowa

    Poniedziałek, 23 stycznia 2012

    Kategoria zwana w sklepach nabiałem, to jedna z najliczniejszych – w stosunku do zajmowanego miejsca – grupa produktów. Nabiał to także niezwykle opiniotwórcza kategoria, bowiem produkty nabiałowe są przez klientów kupowane najczęściej. Ich dostępność, jakość i różnorodność wpływają na zadowolenie klientów budując lojalność i zaufanie, także wobec pozostałego... Czytaj więcej »

więcej artykułów