Z rynku FMCG

Serki topione – karnawałowym „must have”

Piątek, 18 stycznia 2019
Serki topione dają nieograniczone możliwości kulinarne i doskonale sprawdzają się w karnawałowych potrawach, ponieważ po ich dodaniu do zwykłej zupy lub jednogarnkowego dania, potrawy zyskują niesamowity smak i delikatność - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o.
- Do czego jeszcze można wykorzystać serki podczas karnawału? Z pewnością do sałatek oraz domowych dipów i sosów doskonale komponujących się z nachosami lub surowymi warzywami - mówi Aneta Będkowska – Podsumowując: kostka serka topionego w lodówce pozwala nam w błyskawiczny sposób przygotować „coś extra”! Także w przypadku niespodziewanych gości, kiedy teoretycznie nic w kuchni nie mamy, a lodówka jest praktycznie pusta. Bo serki w połączeniu ze wspomnianymi warzywami np. surową marchewką i selerem naciowym lub zwykłymi krakersami mogą być doskonałą  i szybką w przygotowaniu przekąską.


tagi: serki topione , karnawał , „must have” ,