Z rynku FMCG

Wyjątkowe spotkanie w Water&Wine

Środa, 21 lutego 2018
Water&Wine to miejsce magiczne. Ulokowany pośród nałęczowskich łąk i pól, na terenie zakładu butelkującego Cisowiankę i Cisowiankę Perlage, koncept restauracyjny jest miejscem spotkań ludzi dla których jedzenie, wino i woda są życiową pasją.
Do takiego wyjątkowego i pełnego pasji spotkania doszło niedawno. Na tydzień przed Walentynkami, 8 lutego 2018, do konceptu zawitały zaprzyjaźnione od lat blogerki kulinarne: Maia Sobczak z Qmam Kaszę, Agata Anioł i Sylwia Majcher z Kuchni w Formie, Magda Gendziwiłł z Crust and Dust i Katarzyna Marciniewicz z Chilli Bite. Jednak nie były one jedynymi gośćmi konceptu tego dnia. Zaproszenie zespołu Water&Wine przyjął również Radek Zarembiński – sous chef jednej z najlepszych restauracji na świecie, uznanej za najlepszą restaurację w Azji – Gaggan z Bankoku.

Tematem spotkania, z okazji zbliżających się walentynek, była miłość. Każda z blogerek oraz sous chef Radek Zarembiński wraz z zespołem Water&Wine wykonali danie nawiązujące do swoich skojarzeń z miłością i różnych jej aspektów.

Podczas wspólnej kolacji każdemu „miłosnemu” daniu towarzyszyła oczywiście musująca Cisowianka Perlage – woda stworzona z miłości do jedzenia i spotkań przy stole.

Spotkanie to pozwoliło gościom i zespołowi na stałe pracującemu w koncepcie wymienić się swoją wiedzą, doświadczeniami i pomysłami i zainspirować do dalszej pracy i poszukiwania niezwykłych smaków.

Więcej o koncepcie i wizycie blogerek i sous chefa Gaggan na stronie: www.waterandwine.pl


tagi: Water&Wine, Cisowianka Perlage,