Z rynku FMCG

Hochland na targach Eurogastro – World Hotel!

Wtorek, 18 kwietnia 2017
Firma Hochland Polska miała przyjemność przedstawić swoją ofertę handlową pod marką Hochland Professional na targach Eurogastro – World Hotel, które odbyły się w Warszawie, w dniach od 5 do 7 kwietnia. Prezentowane produkty z oferty Food Service cieszyły się ogromnym zainteresowaniem, a obecność Hochland Polska na tych targach była dla wielu miłym zaskoczeniem. Stoisko było licznie odwiedzane przez naszych kontrahentów, jak i potencjalnych, nowych klientów.
Za stronę kulinarną na stoisku Hochland Polska przez dni targowe odpowiedzialny był Ernest Jagodziński – pasjonat i artysta w jednym; zwycięzca wielu kulinarnych konkursów, m.in. L’Art de la Cuisine Martell, Kucharz – odkrycie roku; od czerwca 2012 szef kuchni Restauracji Cucina w City Park Poznań. Mistrz kuchni Ernest Jagodziński zadbał o to, jak w oryginalny i profesjonalny sposób pokazać zastosowanie serów z oferty Hochland w przygotowywaniu wykwintnych i atrakcyjnych dań. Degustacja zaproponowanych potraw cieszyła się olbrzymią popularnością wśród zwiedzających.
 
“Zespół Sławka Kostrzewy z Food Service Hochland Polska Professional miał możliwość gościć na stoisku wielu dystrybutorów, klientów, a także gości z zagranicy, z segmentu HoReCa oraz B2B. Jednym z efektów rozmów handlowych są już złożone zamówienia oraz sporo rozpoczętych nowych projektów, które zaowocują w niedalekiej przyszłości.” – powiedział Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.



tagi: Hochland , targi , Eurogastro , World Hotel ,